Vizionează Filme şi Seriale Online Subtitrate în Calitate HD. Toate filmele şi serialele sunt în format HD (720p).
Inception – Începutul (2010)

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hoţ priceput, cel mai bun în domeniul periculoasei arte a extracţiei, adică al furtului de informaţii şi secrete preţioase din subconştientul oamenilor în timp ce aceştia visează, când mintea lor este cel mai vulnerabilă. Rara abilitate a lui Cobb i-a conferit un statut de profesionist extrem de căutat, de […]

Genul: Actiune, SF, Thriller

Etichete:: , ,

Inception – Începutul (2010) film online subtitrat

Îmi place (0)
( Yüksek Kalite )

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hoţ priceput, cel mai bun în domeniul periculoasei arte a extracţiei, adică al furtului de informaţii şi secrete preţioase din subconştientul oamenilor în timp ce aceştia visează, când mintea lor este cel mai vulnerabilă.

Rara abilitate a lui Cobb i-a conferit un statut de profesionist extrem de căutat, de o valoare inestimabilă în complicata lume a spionajului tehnologic, dar l-a făcut în acelaşi timp să piardă tot ceea ce era mai important pentru el şi l-a transformat într-un fugar internaţional. Acum i se oferă o şansă să recapete tot ceea ce a pierdut: o ultimă misiune i-ar putea reda viaţa de dinainte dacă reuşeşte un lucru imposibil, opusul extracţiei de informaţii: implantarea lor în mintea cuiva.

Însă un inamic periculos urmăreşte fiecare mişcare a lui Cobb şi a echipei sale, în scopul de a-i împiedica să-şi ducă la îndeplinire misiunea. Iar Cobb este singurul care ar fi putut anticipa acest lucru.

 38 vizionări

Inception – Începutul (2010) - online subtitrat în română HD

Vizionează filmul Inception – Începutul (2010) online subtitrat și tradus în limba română gratis fără întrerupere.

Doar aici ai cele mai bune filme: Actiune, SF, Thriller online gratuite în calitate HD. Urmărește Inception – Începutul (2010) online subtitrat cu traducere în limba română.

Comentarii pentru filmul Inception – Începutul (2010) - Film Online Subtitrat