Descriere

“Ceea ce a contat pentru noi a fost sa facem din San Francisco un personaj in sine. Cu alte cuvinte, actiunea din acest film nu se putea petrece intr-un alt oras, pentru ca aveam de-a face cu scene care sunt specifice acestui oras.” – Charles Roven – 1993

Isaac Barr (Richard Gere) este psihiatru in San Francisco. Diana Baylor (Uma Thurman) este pacienta lui, chinuita de amintirile unei intamplari groaznice din trecut. Pentru a afla mai multe, Barr vorbeste cu sora Dianei, Heather (kim Basinger). Curand cei doi se trezesc implicati intr-o aventura pasionala.

Problema este insa ca ea e casatorita cu mafiotul Jimmy Evans, care de cele mai multe ori se comporta ca un tiran. Isaac ii cere lui Heather sa divorteze de sotul ei, dar ei ii e prea frica de ce ar face acesta daca ar indrazni sa-i propuna asa ceva. Starea ei de sanatate iese insa la iveala cand bea. Intr-o noapte neputandu-se controla il ataca pe sotul ei. Isaac isi foloseste influenta profesionala ca sa traga cateva sfori pentru a o ajuta sa scape de consecintele faptelor ei dar devine tot mai nesigur si neincrezator, crezand ca ea nu-i spune tot adevarul. Nici o fapta nu ramane nepedepsita.


Varianta full HD (Instalarea unui plugin HD ar putea fi necesara)