Descriere

Terenul urmeaza Yuda, o Minangkabau din Sumatra de Vest și un expert în Silat. Ca parte a merantau (călătorind) tradiție, el pleacă de acasă să caute experiență și de succes. El intenționează să-i învețe silat la copiii din Jakarta. În călătoria sa de autobuz, el întâlnește Eric, un coleg exponent al artei. Când aude de planul Yuda lui, Eric devine sumbru, și îl avertizează că orașul este destul de diferit de ceea ce Yuda este folosit pentru a, și, de asemenea, că este dificil de a face o viață de predare arta. Yuda constată că adresa unde a fost menit să rămână a fost rupt în jos, astfel încât el devine fără adăpost.
Portofelul este furat de un copil pe nume Galeria. Chasing hoțul, Yuda întâlnește apoi sora hoț, a Astri, se ceartă cu șeful ei, Johnny. Când Johnny începe abuzat Astri, Yuda intervine. Yuda salvează Astri, dar în loc de recunoștință, el este mustrat pentru că a devenit șomer, ca rezultat. A doua zi, Yuda vede Astri, din nou, a fost bătut de Johnny. El intervine din nou doar pentru a fi bătut la prima de huligani sale. El recuperează repede și salvează Astri de la Johnny, în timp ce salvarea ei a cicatrici brutal seful lui Johnny, Ratger. Asociat Ratger lui, Luc încearcă să calmeze Ratger, dar fără nici un rezultat ca Ratger decide să rămână în oraș pentru a vâna Astri și Yuda.
Yuda ia Astri și fratele ei, Galeria de unde este cazat în oraș, un șantier de construcții. Ei vorbesc și Yuda explică de ce a venit în oraș și vorbește despre fratele lui mai mare care a folosit pentru a bate mereu l. Astri apoi explică modul în care părinții ei și Galeria abandonat în urmă cu câțiva ani, și modul în care ea a avut grijă de ei de atunci. A doua zi Yuda, Astri, și Galeria decide să recupereze economiile lor de la casa lor într-un complex de apartamente. Yuda lasă Astri și Galeria de a prelua banii, dar el este prins în flagrant de către mai mulți huligani trimise să păzească clădirea. Yuda începe lupta acoliții în timp ce încerca să ajungă la Astri și Galeria.


Varianta full HD (Instalarea unui plugin HD ar putea fi necesara)