Descriere

1962. Un cuplu American fancy, format din carismaticul Chester MacFarland (Viggo Mortensen) și atrăgătoarea lui soție, Colette (Kirsten Dunst), se află în vacanță în Atena, Grecia.  În timp ce se plimbă printre ruinele celebrei Acropole, cei doi îl cunosc pe Rydal (Oscar Isaac), un tânăr american, vorbitor de limbă greacă care își petrece timpul lucrând ca ghid turistic și îmbrobodind turistele naive. Atras de frumusețea lui Colette și impresionat de bunăstarea și rafinamentul degajate de Chester, Rydal acceptă imediat invitația acestora la cină.

Deși în aparență relaxat și sofisticat, Chester ascunde secrete întunecate. Atunci când Rydal îi vizitează la hotelul luxos în care stau, Chester îl presează pe acesta să-l ajute la transportarea unui individ în stare de inconștiență care l-ar fi atacat. În vria momentului, Rydal acceptă, lucru pe care îl va regreta din plin mai târziu, când evenimentele iau o întorsătură teribilă, iar el va fi în imposibilitatea de a mai ieși basma curată din această încurcătură. În plus, flirtul care are loc între Rydal și vulnerabila Colette duce la crize de gelozie și paranoia din partea lui Chester, mai mult chiar, la o periculoasă luptă de orgolii şi nu numai, între cei doi. Călătoria îi poartă pe cei trei din Grecia, în Turcia, la Istanbul și la un final dramatic pe aleile ascunse ale Marelui Bazar. 
  
 Viggo Mortensen (The Lord Of The Rings, The Road, A History Of Violence), Kirsten Dunst (Spider-Man, Melancholia, Marie-Antoinette) și Oscar Isaac (Drive, The Bourne Legacy, Inside Llewyn Davis), conduşi de bagheta regizorală a lui Hossein Amini aduc pe marile ecrane din România un film plin de mister, întorsături neașteptate și mult suspans. Triunghiul dragostei şi al morţii (The Two Faces of January) thriller-ul cu accente romantice care are la bază romanul The Two Faces of January, scris de Patricia Highsmith, va putea fi vizionat începând din 30 mai, în cinematografele din întreaga țară. 


Varianta full HD (Instalarea unui plugin HD ar putea fi necesara)